Plá

A nyitás kulcsa

and tagged , , , , .
Eddig csak a keleti nyitásról hallottam, de végre már azt is tudom, mi a módja a Teleki-nyitásnak.

A nyitás kulcsa - Open 2018 - Plá

Támogasd, hogy Kecskemét legyen 2018-ban Európa Ifjúsági Fővárosa! Katt!

3 Comments

 1. Narancs, Tetves és says:

  Úgy kellett rágugliznom erre az Open2018-ra, mert normális link nincs kint csak facebook-os. Mondjuk a “rendes” honlapot tényleg nem érdemes linkelni, annyira nem informatív. Ez mondjuk már a szervezők szégyene, nem a Párkockáé.
  Facebookos linkre viszont elvből nem kattintok. De úgysem a lájkokon műlik, hogy hol lesz a kulturális főváros, hanem a pályázatokon.

 2. dr. Kim Dzsong Béla says:

  Narancsnak igaza van, aki 2015-ben egy fészbukos oldalnál többet nem tud összehozni (és ez nem pénz kérdése, még TLD-re is van ingyenes megoldás!) az szánalomra sem méltó, mert a mai digitális világnan életképtelen. Muff, én beszéltem!

 3. Pupipi says:

  Azért nincs honlap, mert a bírálók az induló országok Facebook oldalát követik nyomon, első körben például a like-ok mennyisége alapján döntöttek, hogy kik maradnak bent a továbbiakban :) És nem pályázat alapján döntenek 😉 Tessék csak követni az OPEN 2018 Facebook oldalát és minden világossá fog válni :) Ha meg alapjaiban nem érdekel, hogy Kecskemét egyedüli magyar városként belevágott valamibe, akkor a negatív megnyilvánulásra sincs semmi szükség :)