Göndöcs

McEmlékezés

and tagged , , , , , , , .
Jó volt a menü, etted?

Október 23.

22 Comments

 1. Momazoma says:

  Szuper!!!

 2. Vizion says:

  velkámtúhángöri! :)

 3. Bizony says:

  Ez a cső szar, kijön a ballib vér :(

 4. Mark_us says:

  @Bizony
  na ezt hogy raktad ki…. nem vagy kicsit paranoid?

 5. Stirlitz says:

  Bizony kar hogy nem hithu muzulmannak szulettel es kar, hogy nem leptel be az al-kaidaba, es kar, hogy ez a rajz nem Mohammed profetas, mert akkor utazhatnal a verdijjra. Remelem erted a burkolt celzast.

 6. Bizony says:

  A Népszabadságos Marabu “szavazzuk meg a legjobb forradalmárt” rajzánál már húztam a szemöldököm, szerintem a magyar néplélekben még túl közel volt 2006 októbere (mai napig elemzi a média), és azóta sem érzek sok változást a posztok hangnemében.

 7. Gravitáció says:

  …és az egér lábai között a kis zöld darabkát mi tartja a helyén?

 8. Zs says:

  Úgy látom páran nem értitek a viccet… sebaj

  Az egy fél apple logó 😀 ha jobban megnézitek…

  (@Bizony:Lassan kihozza a média, hogy a rendőrök törtek be a TV székházba.Annyira békés volt anno a tüntetés, meg ártatlan mindenki,én miért nem kapok milliós kártérítést?Velem nem volt gondjuk a rendőröknek.Itthon ültem érdekes:egy gumilövedék sem kapott képen…mik vannak?!)

  Továbbra is RUHÁT TÓNIBÁRA!

 9. Bizony says:

  @Zs: Az sem jelent problémát számodra a dolgok megítélésében, hogy egyre több rendőrt meszelnek el a bíróságon és egyre több tiszt vall a vezetőség ellen?

  Mindegy, semmi kedvem világmegváltó szerepben tetszelegni, nem is hiszem hogy reagálni fogok többet (ezt sajnos garantálni nem tudom), elég nekem hogy 1 ellenvélemény is olvasható itt a csövön. Sziasztok!

 10. alternaiv says:

  2006. októberében nem volt semmi. Legalábbis forradalom nem. Az most tavasszal volt a szavazófülkékben. És azóta is tart, a szabadságharcos hevület eredményeként játszik einstandot néhány srác a grundról a nyugdíjbefizetéseinkkel.

 11. Stirlitz says:

  Bezony! Nem akarok belemenni, hogy egy adott esemeny megitelese mindig fugg a hatalmon levo elit megitelesetol. vö:

  Masodik vilaghaboruban azert nem a nemetek a jofejek, mert nem ok nyertek vagy Sagvari Endre most epp nem jo fej, aki lelotte az jofej korabban pont forditva volt, mindig a gyoztesek diktalnak elv. Le kene venni a narancssarga, voros, kek, zold, igeny szerintvalaszthato napszemuveget es anelkul nezni. Az igazsag altalaban feluton tartozkodik.

 12. Lajos says:

  @Bizony: +1

 13. Fehérvarjú says:

  Bocs, hogy belepofázok:
  A humor sosem korrekt, mindig sarkít picit. Ha reális és átlagos lenne akkor nem lenne izgalmas.

  Mondjuk ez nekem sem jött át, kb. 10/3. Lehet azért mert ez nem politikai humor, hanem gyenge viccféle nemzeti ünneppel.

  A TV székházas jó volt. Bár osztom @Bizony meglátását, hogy picit egyoldalú volt az utóbbi idők termése. Ha politikai természetű a dolog akkor mindenkit egyformán érdemes osztani. Mert megérdemlik… :)

 14. Béla atya says:

  Ezt fogjátok fel annak, ami: vicces társadalomkritika.

 15. Momazoma says:

  A nap hozzászólásának én Gravitációét javasolnám!:):):):)

 16. Momazoma says:

  Lazítsatok!!!!!!!

 17. ColT says:

  Fúj! Rossz fogyasztó! Fúj!

 18. Kekcsi says:

  Bizony, ma is ballibbel keltél fel?

 19. enkidu says:

  Szerintem ez a rajz pont a globalizmust parodizálja. Úgyhogy Bizony inkább örülhetne neki, ha értené.

 20. bugybugy says:

  Bosszúúúúúúúú :-)

 21. Lili says:

  Ebben minden benne van USA-tól kezdve, a kapitalizmuson át, a gyorskajákig és a nemzeti jelképek semmibe nézéséig. Ha valaki ezen képes felhúzni magát, az megérdemli. Szerintem ütős poén. Az lesz a durva, mikor a meki ihletet merít belőle. 😀