Marabu

Csillagos éj

and tagged , , , , , , , , , , .
Az bizony irtó jó volna.

Csillagos éj - Marabu

12 Comments

 1. Dr. Kim Dzsong Béla says:

  Biztosan unortodox az erdőőr, nem ünnepli a karácsonyt.

 2. Brond says:

  Ha egy másfél-kétméteres fa nem kerülne tíz, tizenöt ropiba, még vicces is lenne. Plá-ne, hogy három nap alatt lehullik az összes levele, mert már egy hónapja kivágták…

 3. ubul says:

  És még az erdőőr járt jól! Már nem is kell csillagszórót vennie !

 4. NeverGone says:

  Brond: Ez egy nehéz téma. Egyrészt van olyan fenyő, ami nem kerül annyiba. Másrészt meg számolj a két hétre: piac: 400 ezer, fuvar: 100 ezer, szállás: 60 ezer. És még nem ettél, nem adtál el semmit, a saját munkád értékét nem számoltad bele, ellenben fenyőárusként kint fagyoskodhatsz, akár esik, akár fúj…
  A fenti árak nem elrugaszkodottak, az idei évet tükrözik egy nem is drága budapesti piacon.

 5. csigavér says:

  Brond: Sőt, adják oda az okostelefont, mikrósütőt, led tv-t, meg velnesz utalványt is ingyen, a szeretet jegyében, mert azoknak sincs semmi költsége, csakis és kizárólag az extraprofit. Ugye.

 6. tobias2 says:

  Be kell írni az Alkotmányba, hogy a hazai fenyőerdők kizárólag 30 méternél magasabb mamutfenyőkből állhatnak. Az ennél kisebb fenyőkbe alma, körte, naspolya, stb. ágakat kell ojtani, hogy valami hasznuk is legyen. Tokaj környékén természetesen szőlővesszőt. Az ilyen fákat nem fogják lopdosni, mert kiröhögi a család azt a családfőt, amelyik Otelló fürtös “fenyőfával” állít haza, amelyik a kacsaival rögtön felmászik a karnisra.

 7. Teremb ura says:

  Nos, én ezért sem veszek már pár éve fenyőt. Élőt sem. Hülyeségnek tartom a fenyőt berángatni a szobába. Mindezt úgy mondom, hogy szeretem a fenyő illatát, de szerintem SEMMI KÖZE A KARÁCSONYHOZ!
  Uff.

  Amúgy vicces, jót mosolygtam vala.

 8. Bármi Áronné (szPD) says:

  igen! hülyeség a fenyőfa! mi egyszer a fikuszt díszítettük fel, igen szépecske volt… idén is mondtam: “na gyerekek, inkább rajzoljunk egy szép karácsonyfát egy nagy papírra, a lóvét meg elcsokizzuk!”, de már többen vannak és leszavaztak.

 9. mortibez says:

  Akitől vettük a fát, pont így járt, de ő csak végignézte, hogy vágja ki öt fáját egy “csálád”, a pofont nem kérte.

 10. Klugscheiße says:

  tobias2: Az legalább nem borul fel…

 11. egy olvasó says:

  Piszok jó a rajz, tanítani kellene. Magyarország, én így szeretlek.

  De hol van Marabu immár két hete???