Grafitember

Átellenes

and tagged , , , , , , , .
"S ha tettdús életed / Zajában elnémúl ez égi szó, / E gyönge nő tisztább lelkűlete, / Az érdekek mocskától távolabb, / Meghallja azt, és szíverén keresztűl / Költészetté fog és dallá szürődni."

Építők

9 Comments

 1. KÉNSAV says:

  Az “ÉPÍTŐK” lesz a következő “7 méter”, úgy érzem 😀 Nagyon adja! 😀

 2. Vándorkecske says:

  Sikerült egy remek példányt kiszúrniuk az élieneknek :)

 3. EntHusiasm says:

  Tipikus tenyészbika. A “falu bikája”:)

 4. Tiberius says:

  Biztos sanyarú gyerekkora volt…az idegeneknek is…

 5. Csabo85 says:

  Az utolsó nő a földön, “hogy dögölne meg!” 😀

 6. Jól Érte Sül says:

  A céda, még így is megcsalja, hogy csak ketten maradtak.

 7. nyinka says:

  a túloldalon Új Zéland van, helo!

 8. műtyeréty says:

  Természetesen ez utóbbi tény semmit nem von le a mű értékéből…

 9. balkan says:

  Én nem tudom, biztos velem van a baj, de ez a csőcsík nagyon nem ér el. Mintha itt a csőlátszat tust húzna a rajzolókon át. Figyelem egy ideje. Rosszul érzem magam. Olyan fitymálva lóg a szám, mondhatni petyhüdve, egyik sarkában még ordas röhögések görcsét szorongatva, és ettől még szarszagúbbnak érezve saját leheletét. A “szánalmas” kifejezést csak akkor használnám minderre, ha például egy hideg reggelen, olyan hat – fél öt körül, még jobbára részegen arra ébrednék egy Pest környéki kitelepült falu főutcájával párhuzamosan fekve ruhában és cipőben, hogy akik meghívtak magukhoz szalonnázni előző este, azok Szolnokon laknak a kertvárosban, nem pedig itt, holott pontosan emlékeznék rá, hogy a Pilisben bukdácsoló busz hátsó ajtójának lépcsőjén hányva többször is meghallgattam, ahogy a hátsó üléssort belakó, direkt borostás pacák elmeséli a nője mellnagyobbító műtétjének előkészületeit, amik titokban folytak, majd megkérdezné, hogy de most a viccet félretéve, mit röhögök? Milyen rajz? Milyen napi? A napicsík, vagy izé, párkoca, na azaz, azt szoktam-e nézni? Hát, maximum ekkor. De ennek igen kicsi a valószínűsége.

  Ugyanakkor megkérdezném az alkotóktól, nincs ebben több, rajzurak? Egymásnak felelgetni? Szerintem de. De én csak egy olvír vagyok. Maradok bambán, tisztelettel: savasztok.