Plá

Nőnap

and tagged , , , , , .
Attól, hogy egy robot előzékeny, még nem feltétlenül szép. Vagy nem feltétlenül okos. Vagy nem fél tétlenül.

Nőnap - Plá

7 Comments

 1. says:

  Van nem tétlen felül.

 2. Joska says:

  Hát igen: amikor felmerül a kérdés, hogy hogyan fér össze a nemek közti egyenlőséggel, hogy nőnapot meg anyák napját tartanak, férfinapot meg apák napját viszont nem (mondjuk van rá kijelölt nap: Férfinap: nov. 19., Apák napja: június harmadik vasárnapja – csak ugye senki nem tartja ezeket), akkor ez a standard védekezés, hogy “az év többi 364 napja mind férfinap, meg apák napja” (főleg apák napja, amikor a bíróság kitúrja az apát a csaláldjából, lakásából, gondolom).
  Hát, én nem tapasztaltam, hogy bármelyik napon ünnepeltek volna a nemem miatt! Legföljebb valami öntudatos, emancipált nő elmondja nekem időnként, hogy miféle láthatatlan privilégiumaim vannak, amik olyan előnyöket biztosítanak nekem, amiket szintén nem tapasztaltam soha, meg másokat sem láttam ilyen előnyökkel. Biztos bennem van a hiba.

 3. frásznéni says:

  De miért is csak a fele ségét köszöntötte, miért nem az egész ségét? 😉

 4. EasterEgg says:

  Women, know your limits! 😀
  Remelem nem csak en fedeztem fel a rejtett josagot :)

 5. cbfvdx says:

  Nem illik youtube (vagy bármilyen) linket a lebegő szövegbe (vagy hogy hívják) tenni, hogy aztán az olvasó kézzel irogathassa előbb egy papírra, majd a címsorba!
  De ha már vettem a fáradtságot, a többinek ne kelljen: http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w
  (Nem pont ez a link a képen, de szerintem ez jobb minőségű.)

 6. Kekcsi says:

  cbfvdx, valóban illetlenség dolgoztatni a felhasználót, de azért papírra nem kell írnia. View source a barátod. A fák is megköszönik.