Bélabátyó

Az utolsó csepp

and tagged , , , , , , , .
Amíg Gazsi húz, vajon addig mit von a Gábor?

Az utolsó csepp - Bélabátyó

11 Comments

 1. Tankos says:

  Mi ez a huza-vona? :)

 2. titan says:

  Kemények a címkék 😀

 3. Kim Dzsong Béla atya says:

  Hülyeség. Vonáék piros-fehér-zöld bort isznak.
  Amúgy azt húzza a Gazsi:
  Ha Vona még időm
  Hazudhatnék neked…

 4. Dave says:

  A skinheadek egy ugyanolyan divatbanda mint a goth-osok vagy a hippik, viszont alapból nem rasszisták, a rassziszta részük az alcsoportjuk a “bonehead”-ek. Csak azért jegyzem meg, mert ennyit illik tudni róluk.

 5. Argh says:

  Dave: Le lehet lazulni. Ha a köznyelv a rasszista kopaszokat hívja skinheadnek, akkor inkább a divatkopaszok nevezzék át magukat! Hasonlóan a hacker-cracker különbséghez.

 6. lazov says:

  Meg lehet ám Csörsz Istvánt is olvasni a témában a magyar átöröklés megértéséért… nálunk még az őspunk is a jobboldal felé kacsintott, mert akkor az volt a lázadás iránya. Az OI! punk és a real skinhead mozgalmak nem jutottak át a vasfüggönyön túlra soha.

 7. Geg E says:

  A két derék polgárnak nem csak a nótáját húzták el, de a széket is alóluk, vagy a fingon is megülnek.

 8. ekszvájzed says:

  Valóban, a nevezettekkel épp az a legnagyobb baj, hogy zenélnek. És valóban, olyan helyeken, ahol a már cca 15 éve nem létező skinheadek iszogatni szoktak. Azaz a 4-5 csillagos turistacsalogató “magyarosch” kirakat-éttermekben, ugyebár.

  Tudjátok, a humor igazságtartalom nélkül mit sem ér, és nem “utolsó csepp”-eket kéne rajzolni már, hanem az egész rajzolt kocsmát mennyezetig megtöltő csőtörést, ahol a mélyszegény paganini fulladozva zenélni próbálna, a szintén fulladozóknak, de a nyiszorgását a víz alatt már nem lehet hallani – ha engem kérdeznek.

 9. Párkocka says:

  De nem kérdeztünk.

 10. berzsián says:

  én azért egy kicsit demagógabbra rajzoltam volna. így nem elég egydimenziós.