Borka

Fűvicc

and tagged , , , , .
Ezt ne próbáld ki otthon vagy csak szakember felügyelete mellett!

Fűvicc - Borka

15 Comments

 1. Gábor says:

  Nem szerencsés reklámozni a drogot az oldalatokon, szerintem.

 2. Béla atya says:

  Nem mindegy, hogy szárnyalás, vagy szarnyalás…

 3. swapbug says:

  – Fázol?
  – Nem, füvezek.

 4. Kex says:

  Na, ez épp nem a reklámozása a drognak, szerintem. Szárat nyal, és fűszálat szaggat. Pont nem drogozik, mert nem úgy szárnyal, és nem úgy tép be.

 5. Gábor says:

  Minden esetben, ahol nem a drog negatív hatásait hangsúlyozzák, az már reklám szerintem. Ráadásul itt a drogos sztori mosolyt csal az olvasó arcára, tehát az asszociáció pozitív.

 6. Kekcsi says:

  Gábor, ebből a drogos sztoriból hiányzik a drog. Az nem gáz?

 7. sötétben bajkáltó says:

  Purci-fű-részelés történik, úgy látom.

 8. flipvariál says:

  Izé, Gábor, szerinted a “füvezés” ilyen kerti gyöppel történik? Mert nem.

  Amúgy meg az alkohol is drog, aztán senki se panaszkodik mikor részegen dalolászós-hányós figura jelenik meg.

 9. nevezett says:

  gábor, nem szerencsés neked megszólalni ezen az oldalon, szerintem.

 10. Gábor2 says:

  Gábornak igaza van szerintem.

 11. Zupp says:

  Na és a cigis képek, poénok? A nikotin is drog.. egészen pontosan a legjobban elterjedt pszichoaktív drog.

 12. sötétben bajkáltó says:

  Ha rászoknak, akkor láncfűrész.

 13. Gábor says:

  Jo, tenyleg hulye vagyok.

  Szerintem.

 14. Cannalize Legabis says:

  Van egy régi mondás: “Jó bornak nem kell cégér”. Semmi sem csinál nagyobb reklámot a drognak, mint a drogellenes háború. Emlékezzetek gyerekkorotokra: mindig az volt a legédesebb gyümölcs, amit tiltottak. Ma, a profitorientált, kapzsi világban nincs nagyobb üzlet, mint a tiltás. Ha nem látsz egy jövedelmet, az teljes egészében zsebre megy. Ez az egész lényege.

  A legalizációpártiak, mint jómagam, nem azt akarják, hogy mindenki drogozzon, hanem azt, hogy ha valaki szeretne, ne legyen automatikusan a sátán küldötte, ki végpusztulásba dönti a bolygót. Talán többet kellene mindenkinek figyelnie a másikra, beszélgetni a családban-baráti körben, és nem csak együtt nézni a tévét, nem lenne ennyi beteg lelkű ember.

  A drogokat könnyű bántani, de azok miről tehetnek? Egy élettelen dolog, egy tárgy, egy tudattalan vegyület? Nem az teszi tisztátalanná az embert, ami belé kerül, hanem ami belőle kijön! Ergo: “a drog rossz, értem?”-szintű ‘elmélyült’ eszmerendszerek alapvető hibája, hogy az ezt vallóknak java részt fogalma sincs az egészről, találnak maguknak egy újabb bűnbakot, amire újjal lehet mutogatni, hogy bizony, ez az összes rossz forrása. Látsz egy konklúziót esetleg, ami valóban rossz lehet, de tisztában vagy-e a kiváltó okokkal?

  Megismétlem: a legalizáció nem azt takarja, hogy a szomszéd Irma néni legyen köteles betépni, vagy az ükörítőfülpösi Béla ki lesz rúgva a tehenészetből, ha nem szív, hanem egy vágyunk van: ne kerüljünk a börtönbe egyetlen spangli miatt, akár. Megértjük azokat, akik nem szeretnék soha kipróbálni, viszont kedves tiltáspártiak, miért nem szeretnétek átgondolni a nézeteiteket?