Göndöcs

88 fokon

and tagged , , , , , , , , , , , .
Bezzeg Bácsfi Diána hogy örült volna, ha ilyet dob neki a gép.

88 fokon - Göndöcs

73 Comments

 1. Momazoma says:

  Bólogatok, pedig nem is vagyok kutyus a Zsiga hátsó ablakában….Végszó?!

 2. Méry says:

  Tomcat!
  Náci, mint nem létező idiótatípus, ma Magyarországon?
  Sokatok kedvenc lapjából, a Heti Válaszból idézek, mely a Süddeutsche Zeitungra hivatkozva büszkélkedik:
  Magyarország látszik tehát a romapolitika éllovasának, ahol másrészről – írja a Süddeutsche – „kíméletlenül gyilkolnak le romákat, ahol fasiszták a többség egyetértése mellett heccelnek a cigányok ellen, mint bűnözők és aljaemberek ellen.

 3. zoli says:

  Méry, ne német újságot idézz, plíz.
  Éltem köztük 3 évet, a hiperérzékeny nem kifejezés.

 4. A.H. says:

  pfff….szánalmas ez a képregény!!! A cigányokról vagy a zsidókról vajon mér nem csinál ilyet? Nem akar a saját fajtájából viccet csinálni?

 5. Pubi says:

  Nem ezektol kell felni! Jonnek az UFO-k! Igen, ok maguk mondtak. A sajat honlapjukon. VAN HONLAPJUK BAZMEG:

  http://theycome.yolasite.com/

  :)))))))))

 6. Kekcsi says:

  Ez a csík egy TÉNYLEG fasiszta embert gúnyol. Aki nem fasiszta, arra nem vonatkozik a gúny. Aki érintve érzi magát, az fasisztának érzi magát. Aki szerint egy a szín: fehér, és karszalagot hord, meg lendít, azt nem baj, ha kigúnyolják, mert vállalhatatlan. Én sem fogok Kim Ir Szen transzparenst hordozni, ugyanezen okokból. Legalize it pólót sem veszek. Nem, nem tudom, hogy miért nem üldözik, akik megteszik. Tessék a Parlamenthez fordulni, ha valakinek a lelkiismeretét törvénnyel kell meghosszabbítani.

  Jobboldali érzelműek pedig rajzoljanak egy csíkot, amiben a cigány kimossa az “Öld a magyart” feliratú lepedőt, és amikor kiveszi a mosógépből, valami vicces, sztereotipikus cigányokat sértő mondatot talál rajta. Természetesen az eredeti mondat betűiből kirakva… Ne pedig a nem jobboldaliakat ugráltassák, hogy miért nem rajzolnak jobboldali rajzokat. Nekik nem megy, azért.

 7. Sanyi says:

  Mert a német újság nyilván jobban tudja mi van Magyarországon, mint mi magunk, ugye?

 8. Momazoma says:

  Sztem rekord a hozzászólás…hagyjuk abba, jó?
  Amúgy van egy olyan sejtésem :ez a cél, ami itt megy, így sokan látogatják majd az oldalt….csak vannak emberek akiket ez elriaszt…..Cigánygyerekeket tanítok napi majdnem 8 órában.Én is tudom, néha “pusztába kiáltott szó” amit teszek, de látom az érem másik oldalát is, az elit szülőket, elit gyerekeikkel.
  Herótom van ettől az egésztől ami itt folyik!
  Sziasztok, szép vasárnapot!

 9. Méry says:

  Zoli! Én konkrétan egy magyar jobboldali lapot idéztem a tényszerűség kedvéért, ami egy német lapra hivatkozva henceg. (Amúgy a lap tényeit cáfolod?)
  Nagyon helyes, hogy a németek hiperérzékenyek ebben a témában. Úgy látszik, ők okosabbak, mint mi, tanulnak a múlt bűneiből.
  Sanyi! Sok minden tisztábban látszik bizonyos távolságról, mintha az orrunk hegyén lenne. Mi magunk sem vagyunk egyek. Sokan itthon is látjuk, hogy mi van Magyarországon.
  Kekcsi! Ez tényleg ilyen egyszerű, nálad a pont!

 10. Gambit says:

  Méry! Ó, majd azok fogják tudni, hogy mi megy ebben az országban, akik a térképen se tudnák megmutatni… A külföldi sajtó imád azon sírni, hogy mi mekkora náciak vagyunk, csak nehogy egyszer véletlenül a saját portájukon kelljen söprögetni. (De még ha jól is látnák is, mi közük lenne hozzá?)
  Az pedig, hogy te úgy gondolod, hogy itt mekkora fasisztaveszély van, csak azt mutatja, hogy a te realitásérzékeddel van a bibi.

 11. József says:

  ez a parkocka weboldal gyakorlatilag vallalhatatlan lett.
  gratulalok a partatlansaghoz es a politikailag fuggetlenseghez.
  mindkettobol otos.
  na en huzok.

 12. tomcat says:

  Méry, pihenjél. Egyrészt mert mint mondtam, ez itt nem politikai oldal. Másrészt mert hülye vagy.

 13. Z says:

  Nem értem, hogy miért kell ugrálni, meg fröcsögni. Adott egy humorosnak szánt képregény. Ezt van, aki viccesnek találja, az jót nevet rajta. Meg van olyan is, aki nem találja viccesnek, az megy, és nevet máshol máson.
  Hülye egy világ lenne, ha mindig mindenkinek, akivel nem értünk egyet, így szólnánk be, mint itt a felháborodott kommentelők.
  Tessék továbblépni, holnap visszajönni, átmenni másik humorportálra. Szerencsére (még) nem diktatúrában élünk, mindenki szabadon megválaszthatja, hogy mit rajzol, hogy mit talál viccesnek és hogy kiről-miről mit gondol.

 14. Vérnarancs says:

  Mi ez a szaaaar?
  És mit keres kint az iwiw-en majdnem főoldalon?
  Eljött az ideje, hogy megszüntessük az adatlapjainkat ezen a szenny cionista szar helyen.

 15. Vérnarancs says:

  Z

  Akkor ugye az sem lenne gáz, ha azokról a zsidrákokról csinálnánk képregényt, akiknek a hajukból épp matracot tömtek, vagy szappant főztek belőlük, vagy épp állítólag a bőrükből csináltak lámpaernyőt.
  Ugye ez is legalább ilyen humoros lenne?
  A következő téma pedig lehetne a hazugságokkal teli 9/11 legenda.

 16. MStipee says:

  Amióta az internyet beférkőzött mindennapjainkba, a közösségi portálok a hipotalamuszunkat rágják, a média az arcunkba hugyozik, mindenki mutogat mindenkire, s ahol kommentlehetőség van, ott bizony megmondják a tutit.

  Habár itt is megjelennek olyan csíkok, melyek megosztják a népet, attólmég nem kell rögtön keresztre feszíteni a rajzolót, és dohánytartót csinálni a zacsijából. Más, hasonló jellegű oldalakon ez mindennapos. Külföldön is, ahol esetleg kicsit komolyabb témákat is boncolgatnak. Csak külföldön a fenti 60+ kommentből 50-re aztmondják, TROLL. Lassan itthon is be kéne vezetni ezt a kifejezést. Göndöcs mestert pedig még mindig nagyra becsülöm.

 17. forr a dal már says:

  Göndöcs! Egyre jobban tetszik ez a csík…

 18. Gambit says:

  Vérnarancs, te egyszerűen idióta vagy…

 19. vörös here says:

  Vérnarancs, már bocs, de annyira nyilvánvaló, hogy csak tetteted a primitívet. Menj vissza az amőbára. Már ha megvan még egyáltalán.

 20. Lajos says:

  Sajnálom, hogy egy náci-kigúnyoló poén Magyarországon 2010-ben nemtetszést válthat ki. Úgy látszik, ez mégsem Magyarország, hanem Náciország.

 21. nemes andrás says:

  Huhúúú! Kissé elmaradtam a kommenteléssel, mer’ csak most néztem meg a csíkot… Emberek, hogy egy ilyen poénból itt tényleg ilyen vita van…A náci az náci, a náci meg hülye. Bocsánat, de szerintem ez vicces. A zsidók, a cigányok, meg a melegek, sőt, a magyarok között is vannak hülyék, csak azt nem lehet ennyire egyszerűen kifigurázni. De ha náci vagy, basszus, akkor tuti, hogy hülye vagy. Sőt, továbbmegyek: ha felháborodsz egy náci poénon, de magad nem vallod annak, de azért felháborodsz, akkor: Náci vagy, haver, ne szépítgesd!

 22. nemes andrás says:

  Ja, amúgy a csík zseniális, Göndöcs Mester!

 23. Marci says:

  Még hogy nincs mesterséges intelligencia…