Kultember

Nosza Bandi jelenti

and tagged , , , , , , .
Ja, arra a piros-fehér nyilasra gondolt?

12 Comments

 1. Béla atya says:

  Ez legalább fatörzsőrmester, ha a csíkjai számát nézzük.

 2. göcsör says:

  Asztem Babilon felé mutatnak ezek a táblák, lévén rovásírás.

 3. ColT says:

  @ Béla Atya : Az IQ-ja is vetekszik egy törzsőrmesterével 😀

 4. Facel Vega says:

  Csak meg ne róják ezért Theandot!

 5. Kekcsi says:

  A jobbikost kisbetűvel kell írni. Remélem, megint jönnek egypáran jobbról megsértődni. Remek kis alpári földflémnek nézünk elébe.

 6. Kekcsi says:

  A karbantartó illetőt szeretném megidézni, hogy biztos jó-e nekünk, hogy a honlap jobb felső sarkában az olvasható: kep_url. Köszönöm.

 7. BenyoBoy says:

  Jobbikosként (nagybetűvel írandó és nem csak a mondatkezdés miatt) elmondhatom, hogy nemhogy nem sértődtem meg, de még meg is osztottam. Vannak, akik tudnak magukon nevetni, vannak akik nem. Lehet mutogatni, meg bezzegezni csak sajnos egyik oldal sem jobb ilyen téren a másiknál és ez minden térre igaz (zene, film, politika, sport, stb.). Mint tudjuk: csak az sértődik meg, aki megakar sértődni. :) Aki egy vicc miatt bekattant trollként viselkedik, az meg is érdemli, hogy hülyének nézzék. Várom a többit csíkot!

 8. Sracc says:

  Különösen abszolút bűnnek tekintem, amikor gyermekek százezreit, összesen nagyjából 1.500.000 gyereket fojtottak meg gázzal majd égették el a holttesteiket, csak mert a német birodalom ellenségeinek lettek jelölve.
  Voltak nyilasok, akik a vizet kérő kismamát lerángatták a vonatról, és csecsemőjével együtt, puskatussal agyonverték. Szegeden egy kínzókamrában élő emberekről rángattak le húst, hogy az utolsó, elrejtettnek vélt aranyaikat is megszerezzék. Nem sorolom tovább. Benyóboy, te JOBBikosként hogy vélekedsz erről?
  Hagyjuk is..

 9. BB says:

  Hát, ilyen eseteket egyszer sem láttam és megbízható forrást sem találtam… de tulajdonképpen miért is vetődött fel ez a kérdés? Erről maximum annyit tudok mondani, hogy minden egyes emberi élet elvesztése szörnyű és sajnálatos. Egyéb kérdés?

 10. BenyoBoy says:

  Az előző én voltam, de hiába jelentkeztem be WP-re, nem frissítette sem az avatárt, sem a nevet. LOL. Annyit még hozzátennék, hogy számomra a kommunizmusban elkövetett hasonló, vagy még brutálisabb tetteket is pont ugyanúgy elítélem, mint a holokausztot. Te hogy vélekedsz erről? Szeretnéd, hogy én is általánosítsak? :) Hagyjuk is…

 11. Tiácska says:

  Szerintem meg úgy kell írni, hogy jóbikos …az sokkal találóbb… 😛