Kim Ir Szen

A repülő ember

and tagged , , , , , .
Azért a dél-koreaiakkal nem kellene smúzolni!

Hírcsárda, Palimadár - Kim Ir Szen

16 Comments

 1. dobzse says:

  Kim sértődött kommentjéért szeretnék tisztelettel adózni.

 2. Anonymous says:

  Ne báncsátok Pali Bácsit, mer igy ténnyeg repűlni fogg!
  Alláirás:
  1 KáDr Társsa

 3. Geg E says:

  Bocs Anonymus ez az előző én voltam!

 4. Facel Vega says:

  Soktévedés van it! az álamellnökk urr lyogosan hasznája a dr-t a neve előt, mer töbekköszt a Kuala Lunpuri fiszetős bohócegyetem dízdoktora is, tehát mosmár azt a dr-t foglya hasznáni nem a lopottiszerdációsat..

 5. Ki MIR Szen? says:

  ELADÓ SCMIHTT PÁL!
  OLCSÓN ALÁÍR BÁRMIT!

 6. Ki MIR Szen? says:

  mink szeresük smit pállt

 7. Oih Mc says:

  Csak ma találtam rá a blogra, de zseniális!

 8. Oih Mc says:

  Öööizéööö, üres email esetén ezt a zöld bigyuszt dobja és az nem az én avatarom. Miért? Valaki?

 9. kapa says:

  Sziasztok!
  Szerintem qjurvára uncsi a sok palizás mán. Eleinte vicces, de már mindenhonnét ez folyik, lerágott csont.
  Egyre kevésbé érdemes idejönni… Kár a párkockáért!
  Ez csak egy visszajelzés, vélemény.

 10. Oih Mc says:

  kapa, a párkockának heti témája van, amit követ => 1 palizásból következik 5.

 11. nemcsák norrisz says:

  Nahát, itt meg hétvégére bezár az Internet? Ne mondjátok, hogy a párkocka.hu a munkahelyetek, ahova csak hétköznap kell bejárni.

 12. TamásBátya says:

  Nagyon felfújták a Schmitt Pál ügyet. Meg vagyok győződve, hogy a hasonló disszertációk jelentős része, a diplomamunkáknak meg legalább 90 %-a nem más mint összeollózás. Ennek ellenére egy köztársasági elnöknek nagy blamázs az ilyesmi, nem csodálkoztam volna, ha lemond. De miután felmértem, hogy kik támadják leghevesebben, máris mellé álltam, mert akit ezek támadnak, az nem lehet rossz ember. Sajnálom, hogy jobbikosok is tüntettek ellene, remélem, ez nem a Jobbik hivatalos álláspontja.

 13. DcNdrew says:

  TamásBátya!
  A neved miatt nem tudom, hogy ez a hozzászólásod irónia volt-e vagy sem, de te sem gondolod komolyan, hogy egy embert az alapján kell védeni vagy támogatni, hogy ki van mellette vagy ellene.
  Arról van szó, hogy a köztársasági elnök úr (minden tisztelet a címnek jár) a pozíciójára alkalmatlan. A kormány bábja, és miután kiderült, hogy a munkája másolás – mert arra nem vette a fáradságot, hogy magától megírja a doktoriját –, meg sem fordul a fejében, hogy le kéne mondania.

 14. TamásBátya says:

  Kedves DcNdrew !
  Valóban ostobaság volna csak azért valaki mellé állni, mert olyanok támadják, akiknek jó része jobb volna, ha eltünne a közéletből, és az is inkább rossz fogalmazás, hogy “mellé álltam”. Azt akartam kifejezni, hogy a Schmitt ügyet rettenetesen túllihegik. A doktori disszertációval kapcsolatos plágium jelentéktelen csínytevés azokhoz a privatizációnak nevezett, az országot tönkretevő tolvajlásokhoz, csalásokhoz képest, amelyeket nagyrészt éppen azok, illetve hozzájuk közel álló személyek követtek el, akik most legjobban ordítanak. Vagy vegyük az őszödi beszédben elismert választási csalást. Közel nem volt ekkora füstje. Ismét a kettős mérce tipikus esetével állunk szemben. Nem az számít, hogy mit csinált, hanem az, hogy ki csinálta. Egyébként azzal is egyetértek, hogy Schmitt Pál nem a legalkalmasabb ember erre a pozícióra. Talán Göncz Árpád volt az, aki még Schmittnél is jobban szolgálta a pártja érdekeit. Szóval minden szempontból helyeslem, hogy lemondott, de aránytalanul nagyobb volt a dolog füstje, mint az indokolt lett volna.

 15. DcNdrew says:

  Azért azt ne felejtsd el, hogy a „kis” öszödi beszéd után, ami szerinted semmi nem volt, az MSZP-nek alig maradt polgármestere, és egyértelmű lett, hogy el fogja bukni a választást. Pedig a teljes szöveg arról szólt (gondolom, olvastad/hallgattad), hogy meg kell változtatni a jelenlegi rossz működést, fel kell vállalni, hogy utálni fogják őket, de helyre kell hozni az országot. Ha tovább teszetoszáskodnak, lófasz nem lesz az egészből, de ha be merik vállalni, van rá egy emberük. Emlékszel?
  Azért hazudtak, hogy négy év alatt végrehajthassák a változtatásokat. Utána próbálták egyesíteni az országot, ahogy most Orbánék is hangoztatják, csak a Fidesz akkor ellenzékként kőkeményen ostorozott minden mozdulatot, és azt harsogta, hogy hazudnak. Az emberek meg visszhangozták.
  Tévedés ne essék, a legrosszabb húzás az volt, hogy két évig csak kivártak, és úgy csináltak, mintha. Akkor kellett volna a sarkukra állni, és kőkeményen beleverni az emberek fejébe, hogy nem a töküket vakarni járnak a parlamentbe, meg a fizetést felvenni, hanem azért, hogy Magyarország élhető hely legyen. Csakhogy sokan akkor is fostak, hogy elveszítik a pozíciójukat, nem mertek lépni, nehogy a tömeg morcos legyen. Ráb*sztak. Már bocs.

  Azt viszont nem fogom elfelejteni, hogy amikor a kampány ment, a Fidesz szinte egy használható anyaggal nem tudott előállni. Nálunk az Echo és a HírTV ment állandóan, ott csak két dolgot hallottam: a kormánygyalázást és a gúnyolását. De hogy mit és hogyan fognak csinálni, azt nem. Illetve az adócsökkentés volt még, ami megragadta a fülem, és hogy a Fidesz pontosan tudja, milyen helyzetben van az ország. Majd, amikor hatalomra kerültek, megmagyarázták, hogy csak most tudják meg, hogy is állnak. De legalább az adócsökkentést betartották… A magas keresetűek jártak jobban, az állam meg évi durván 400 milliárd forintot veszít az egykulcsos adóval. A rendőrökkel is kicsesztek, holott azt gondolom, tudod, hogy minden cég, beleértve a rendőrséget is, ahol van ilyen, előre kifizette az államnak a korengedménnyel távozók nyugdíját. Tehát az államnál ott van (legalább is ki van fizetve) a nyugdíjuk, meg az a lehetőség, hogy esetleg visszavonják a korengedményes nyugdíjat.

  Hogy a korrupcióval mi a helyzet, azt nem tudom. Ha viszont nem nyer a Fidesz, és valaki más lesz hatalmon, akkor biztos előkerül onnan is egy-két csontváz. Nem korrupció, inkább hűtlen kezelés. Mert náluk az jellemzőbb, hogy nagyot álmodnak, és hú, de igazságosak meg becsületesek lesznek, és hú, ha 10 milliót is buknak a bulin, tök jó, mert piros-fehér-zöld nyakkendő volt az emberen, és hú, biztos nagy magyar, azt a lóf*szt, csak el tudja magát adni. Bár ismerek olyan polgármestert is, aki a rokonságának osztogatta a nagy pénzeket, és mindenkit sakkban tartott. Még a fideszesek is utálták, de nem tettek ellene semmit, sőt kiálltak mellette óvatosan, hogy megmaradjon a posztján, mert kellett.

  Nehogy azt hidd, hogy minden fekete és fehér, mert ha így gondolod, naiv vagy.

  Egyik pártot sem szeretem. Az ellenzék most rinyál, meg lázít, mint a Fidesz anno (hülyeségnek tartom, ha meg is tudom érteni őket), a Fidesz meg játssza a szentet, holott messze áll tőle. Az MSZP és a DK bénázik, az LMP politikája sem hasonlít egy „lehet más” megoldásra. A Jobbik még az a párt, amelyiket ugyan nem látnék szívesen kormányon, de mindenképp bent tartanám a parlamentben.
  A szimpatizánsokkal sincs semmi bajom, ameddig nem kezd el hazaárulózni meg zsidózni vagy cigányozni azért, mert nem értek vele egyet mindenben, és nem akarok fejeket lecsapdosni. Kész.

  Schmitt ügye azért érdekes, mert próbára tették a Fideszt, hogy ilyen ügyben hogyan jár el. A volt államfő ugyanis bár rendben írta meg a dolgozatot, figyelmeztetni nem figyelmeztették, de morális kérdés (amire a Fidesz nagy hangsúlyt fektet), hogy a doktorija valakinek miből is áll tulajdonképp, mert egy 200+ oldalból 12 saját azért morálisan kérdéses. Ha a Fidesz azt mondja, hogy ez nem számít, akkor milyen alapon von felelősségre másokat? A hazugság az vérlázító volt, de hogy valaki egy lefordított anyagot adjon be dolgozatként, és mégis megkapja a kisdoktorit, az nem? Vagy ez nem kettős mérce?

 16. zizi says:

  Jobbik, ugyanmár… csak cigányoznak meg zsidóznak, ennyi a repertoár.