Marabu

Tárárá Bummmsztiré

and tagged , , , , , .
Ha unod az életed, oldd meg egy lépéssel.

Tárárá Bummmsztiré - Marabu

11 Comments

 1. Botosjeti says:

  Kakiljon oda egy nagyot aztán repüljön el gyorsan! Nem akarom, hogy felrobbanjon! :)

 2. bottalanNemjeti says:

  léccimutimeghodkelllécciléccilécciii

 3. Ink says:

  Aktiváló pöcök, lol! De hát az, egyértelműen látszik, ez egy ilyen technológia. :)

 4. Joska says:

  Sok ideje nincs is az elmélkedésre. Van ez a tévhit, hogy az akna akkor robban föl, amikor lelépnek róla. Pedig ennek nem volna semmi értelme. Az bizony akkor robban föl, amikor rálépnek. (És a legtöbb esetben nem is halálos, “csak” a lábat roncsolja szét. Ja és nem aktiváló pöcök szokott lenni, hanem inkább aktiváló tányér, vagy sok aktiváló tüske – hogy nagyobb területet fedjen le. Na, mostmár abbahagyom a szőrszálhasogatást!)
  Ezzel együtt azért tetszik a rajz is, meg Kim hozzáfűzése is.

 5. Maestro says:

  Pár éve képregényt vittem a fapados magazinba az Eduárdba. A képsoroban egy vízi akna volt a főszereplő. Milyen is egy ilyen gyilok ? Képzeljetek el egy gömböt amiből szana-szét tüskék nyúlnak ki. Amerikai karikatúrákon százával látni ilyet. Főleg a Perzsa -öböl menti rajzokon. A fiatal szerkesztő már félórája nézte a művemet. Minden stimmel, csak mi ez a akármi ? Amiről szól a történet – kérdezett vissza. Örültem, hogy még sohasem látott ilyet. Szomorú voltam, hogy rajzsorozatomat visszadobta. “Joska” bejegyzésének örülök, hisz akadt egy ember, aki ismeri a működését.
  Különben nekünk a seregben megtanították, mit kell csinálni, ha taposóaknára lépünk ! Megosztom hát veletek: Két -három méterre magasba felrepülni és szétszóródni ….

 6. lazov says:

  Hmm. a Micmacs című francia filmben pedig pont így mutatják egy tányérakna működését, tudniillik állnak rajta ketten egymás nyakában, és akkor robban(na, ha nem lenne hatástalanítva), amikor letántorognak róla. Akkor most hol az igazság?

 7. bottalanNemjeti says:

  lazov: BORBAN…

 8. Bénagyerek says:

  Kedves Joska, vagy igazad van, vagy nem, de én ismerek olyat, aki élesben kipróbálta. Az övé lelépésre robbant (volna, értett hozzá szerencsére).

 9. Aldebaran says:

  Ma is mind zöldek lettünk?

 10. Kekcsi says:

  Hogy ne lenne értelme? Az az értelme a lelépésre aktiválódó pöcöknek, hogy azzal remek drámai jeleneteket lehet forgatni.