Bélabátyó

Földönkívüli

and tagged , , , , , , , .
Egy kül-földi megtapasztalja, mi az az underground.

Földön-kívüli - Bélabátyó

22 Comments

 1. Karesz says:

  Össze se érnek az alagutak, hogy látják egymást? 😀

 2. Grammar Nazi says:

  Bocs, de itt a “What the fuck” lenne a helyénvaló. Vagy akkor már egy univerzálisan érthető “He?”

 3. akárki says:

  avagy amikor Földnélküli János bepróbálkozik…

 4. Grammar Nazi klón says:

  Tény, a “What a fuck?!” inkább egy felkiáltás, hogy mekkora király toszás ez már?! Mondjuk a képregény szempontjából közepesen releváns…

 5. Facel Vega says:

  A strucc homokba dugja a fejét. A homokban homokférgek élnek – lásd a Dűne című természettudományos filmet – azok pedig nem ilyen girnyók. Ezért ily meglepődött a strucc?

 6. lacek says:

  aki nem tud angolul, ne próbáljon így poénkodni, mert elég szánalmas (tipikus hasonló “Hunglish” hülyeségek: your whore mother, suck me down, stb)

 7. Anonymous says:

  i lóvé hunglish 😉

 8. akárki says:

  dear KISZ, monnmánnmeg: ki ezen a képen a belföldi????

 9. Dave says:

  Ha már így szétszedjük a stripet, akkor hozzáteszem még én is, hogy a közhiedelemmel ellentétben a struccok nem dugják a homokba, földbe vagy bármilyen más talajba a fejüket. Ezt a hülyeséget még a római korszakban találták ki (legalábbis akkor jegyezték fel) és azóta is valamiért fennmaradt. Mondjuk tény, hogy nincs mindenki szomszédjában strucc, hogy ezt megfigyelje.

 10. Kim Ir Szen says:

  Annyit fűznék hozzá, hogy a giliszták nem is tudnak beszélni, ezért javaslom Bélabátyó kényszermunkára ítélését.

 11. gonoszleszek says:

  @KISZ aha, legyen logopédus gilisztáéknál!

 12. Hallja Menjeninnen says:

  A struccok valaha a föld alatt éltek, mint pl. a vakondok, de aztán ahogy az evolúció haladt velük tova, lassan, fokozatosan, testrészről testrészre haladva előbújtak a föld alól. Legtovább a fejük maradt odalent, ez a nemes testrészük csak a közelmúltban* hagyta el Földanyánk ölelő karjait (képletesen értve persze). Ez a folyamat napjainkban is tart még, ezért amikor olyan struccot látunk, amely úgy néz ki, mintha a föld alá dugta volna a fejét, jó, ha tudjuk: éppen ellenkezőleg, az adott strucc hamarosan egy hatalmas evolúciós lépést fog megtenni azzal, hogy végre kihúzza azt onnan.

  *tegnapelőtt kiskedden

 13. gonoszleszek says:

  @Hallja Meee: ha a struccok nemes testrésze maradt volna legtovább, akkor a struccok tartották volna fenn a leghosszabb viszonyt a földanyával (földanya, földanya, földanyának földannyja…)
  nem (s)truccból mondom…

 14. longstar says:

  szerintem tuti kep, a giliszta megtanulta, h nem minden az, ami elsonek latszik olyannak, amilyennek latod, mikor elsore, mint amikor mar masodjara. A strucc meg nyilvan most tanul angolt, mert ugy erzi, hogy ez vilagnyelv, es hatha majd igy szot ert a gilisztakkal vagy akarmikkel, amik nem tudnak struccul, de megiscsak. Nincs ebben semmi kulonos.

 15. longstar says:

  Gonoszleszek fejen talalta a szoget, illetve a stucc fejet a homokban. Epp a napokban lattam egy stuccot, ami erre a nagy evolucios lepesre keszult, csak epp nem megy neki, mert mig a foldbe dugva volt a feje, addig autopalyat epitettek kore, igy most nem birja kihuzni azt az aszfaltbol. Viszont a fenekebe traffipaxot epitettek, igy gondolom ez amolyan evolucios kulonag lesz, belugyminiszteriumi, stuccus trafficus.

 16. gonoszleszek says:

  @longs(t)ar: a belügyér minisztérium – nomen est omen – pont erre az evolúciós ágra léphet: bebetonozni a fejit nekije – és ami belefér, oda a seggibe! lol!

 17. nemugyvanaz says:

  ertsd: mit szolnal egy dugashoz?
  birom, mikor azok obegatnak a rossz angolsagrol, akiknek fingjuk nincs az egeszhez. nezz mar ra arra a struccra, vazzeg :dd

  bar az is lehet, csak belelatom. elnezest..

 18. Kim Ir Szen says:

  Köszönjük a kommenteket, elvtársak. Én nagyon jól szórakoztam rajtuk.
  (Azt ugye tudjátok, hogy ez egy rajz?)

 19. akárki says:

  ezért vagyunk dear KISZ

 20. mivan? says:

  A strucc a vattafákra gondol, gyerekkorában szívesen rohangált vattafa-ligetben. A rajzoló rosszul írta le, de egyébként minden rendben.

 21. azördög(nemalszik) says:

  @mivan? … vattába dugott fejjel…