Göndöcs

Érintésvédelem

and tagged , , , , , , , , , , .
...többet nem nyúlkál mán.

Érintésvédelem - Göndöcs

21 Comments

 1. Hering Bél says:

  Nyúl apu biztos pedagógus

 2. Pádi says:

  Vagy csak felcsapott egy okulárét és rohadtul okosnak khiszi magát tőle.

 3. DRD says:

  Na de 3ágú villát a két lyukú falialjzatba?? hihi

 4. TheAnd says:

  Nagyon jók vagytok, csak sajna a telefonomon nem nagyon jelennek meg a képek……az oldal betöltődik, de a képek nem. :((

 5. Plá says:

  Szia! Milyen telefonod van?

 6. pazzo says:

  Ha már itt tartunk, RSS-olvasóban sem jelennek meg a képek.÷)

 7. […] keményen odarak… Érintésvédelem http://parkocka.hu/csoallat/erintesvedelem/ via @AddToAny « Előző | Következő »kakukx — 2010. 05. 05. 08:56 […]

 8. […] RT @kakukx Ez keményen odarak… Érintésvédelem http://parkocka.hu/csoallat/erintesvedelem/ via @AddToAny « Előző | Következő »zafimafi — 2010. 05. 05. 09:08 […]

 9. The_Mask says:

  Amugy ha a nullahoz erinted oda eloszor a villat, es nem a fazishoz (vagy sikerul kb. egyszerre mindkettohoz erinteni), akkor tenyleg nyilvan nem csap szet az aram, mert az aram (toltes) kenyelmes allat, es ezert arra megy amerre neki konyebb, azaz, ha lehet, femen keresztul “foldelodik”, es nem nyulon keresztul. Persze a 10000 kA arra megy amerre akar.

 10. juan says:

  “rázkódni, tombolni, szédülni kell…”

 11. Csabo85 says:

  Hehehe, ránevettem! :)

 12. Koltay András says:

  nyehehe

 13. TheAnd says:

  Szia Plá! Telóm: LG KM900AT web ‘n’ walk-kal.

 14. welorex says:

  Jelentem N5800, Opera Mini-vel tökéletesen megjeleníti az oldalt. Rajzokkal, kommentekkel. Lehet, hogy az LG-re is csak le kéne szedni egy normális browsert.

  Bocs az offért, az oldalhoz gratula és riszpekt!!!

 15. Plá says:

  hm… LG… LG… asszem az LG még nem perkált.

 16. blueberry says:

  Már nem azért, de hogy megy bele a 2 lyukas konnektorba a 3 ágú villa?

 17. Bruno says:

  Már egy hete ezen röhögök, nagyon jó!!! Apuka nyilván nagy genyó lehet úgy általában. Jó lenne, ha állandó szereplők lennének az oldalon.

 18. obiwan says:

  iPhone-on Safarival is normálisan jön be az oldal. 😀

 19. Rolley says:

  Jó kis képsor. :)

  De ha már az iróniánál tartunk, felhomályosíthatnátok, kedves humorgyárosok, hogy mi a különbség az irónia, a gúny és a szarkazmus között. Mert én úgy tudom, hogy aki ironizál, az saját magát is gúnyolja. A sors iróniája pl. az ha a sors magát gúnyolja ki. (Ebből következik, hogy olyan szó, hogy önirónia nincs is.)
  Szóval szerintem nyúlfater inkább a szarkazmus, a gúny eszközével él, és maga is felüthetné a szótárt, mielőtt okoskodik.

 20. Kekcsi says:

  Rolley, én, mint nem humorgyáros, megpróbálok segíteni. Nem, az irónia definíciója nem az, hogy önmagát gúnyolja ki, és nem is az, hogy önmagát is. Az irónia az, hogy az ellenkezőjét mondod annak, amit gondolsz, viccből. Például nem csap szét az áram, amikor szétcsap. Az önirónia szót arra használják, amikor valaki önmagát gúnyolja, kissé félrevezető az összetétel. A szarkazmus durva, sértő gúnyt jelent. Szerintem.

  És hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy gratuláljak a rajzcsapatnak, hogy ilyen szépen összejöttek, és jól kitalálták ezt a honlapot. Meg a rajzok is jók. Sőt, mondhatni, prímák.

 21. Doki says:

  Én, mint aki még soha nem nyúlt konnektorba, nem olvasok el 3 sornál hosszabb kommenteket. Nyilván szétcsapna a az áram.

 22. jéesz says:

  A nyúl anatómia hosszas tanúlmányozása után készülhetett a rajz.
  Nagyon jó,
  és mindenképpen 3 ágú villa kell hozzá.

 23. hoktar says:

  Jujj ez mekkora! 😀 Azért háromágú a villa, mert kell egy ‘null-nak, egy fázisnak, egy pedig védővezetőnek. 😀 Remélem nyúlfater genyóságai még folytatódnak.

2 Trackbacks

 1. By Ez keményen odarak... :D Érintésvédelem via | kakukx on 2010. May 5. Wednesday at 10:12

  […] keményen odarak… Érintésvédelem http://parkocka.hu/csoallat/erintesvedelem/ via @AddToAny « Előző | Következő »kakukx — 2010. 05. 05. 08:56 […]

 2. By ezkééész :DD RT Ez keményen odarak... :D | zafimafi on 2010. May 5. Wednesday at 10:24

  […] RT @kakukx Ez keményen odarak… Érintésvédelem http://parkocka.hu/csoallat/erintesvedelem/ via @AddToAny « Előző | Következő »zafimafi — 2010. 05. 05. 09:08 […]