Plá

Meghoztuk

and tagged , , , , , , .
Bulvárcsömörből vödörbe.

Meghoztuk - Plá

8 Comments

 1. ColT says:

  Nehéz ügy ez. A mélybe húz…

 2. Zfor says:

  Don Guppinak kőkemény ügyei vannak.

 3. Kekcsi says:

  Kérem a gépházat, hogy szüntesse meg a személyes adataink csurgatását, mert nem először szóltunk. Tudom, a facebook plugin. Tessék frissíteni, kicserélni, kidobni, bármi, mert még valaki befújja a céget jogi úton, aztán meg csík nélkül maradunk. Továbbá minden eszközzel harcolnunk kell a spambotok ellen, például nem adjuk nekik random felhasználók valós e-mail címét névvel-tokkal-vonóval ajándékba.

  Más.

  Ez a nyúl jork szán tulajdonképpen a téli telegráf japán kiadása?

 4. éttermiségi says:

  Kekcsi: miről beszélsz? Nekem nincs fészbúkom, de nem is látom a személyes adataidat. Fogalmam sincs, hogy Papp Gergelynek hívnak, Pécsett élsz, mérnökségvezető vagy, valamint van egy anyajegy a bal hónod alatt, amit még a vietnámi háborúban szereztél.

  Ez a Nyúl Jork szám – úgy tudom -, a Frankfurter Allgemeine Suppe speciális gasztrokiadása

 5. Béla atya says:

  Kekcsi, a fészbúk alapból gyűjt rólad információt. mellőzd a használatát, oszt jónapot.

 6. Kekcsi says:

  Nem erről van szó, hanem arról, hogy a hozzászólás űrlapot néha úgy kapjuk meg, hogy valakinek a neve-címe már bele van írva. Akkor is, ha nem használunk facebookot. A facebook csak úgy jött elő, hogy ezt a hibát más is jelete már, és Kim Ir Szen arra hivatkozott, hogy a honlapon működő facebook plugin hibája.

 7. Kim Ir Szen says:

  A jövő év elején nagyobb átalakításokat tervezünk az oldallal kapcsolatban, szeretnénk egy új motort tenni a Párkocka mögé. Most csak a WordPress hegesztése folyik, pluginokat kell toldozni-foldozni, amiknek a kódjait nem mi írtuk. Tudjuk, hogy lassú a rendszer, tele van bug-okkal, jelenleg erre futja, sajnos többre nem. Viszont cserébe ingyen van.

 8. galamb says:

  a szánkó a plakáton, vagymiaz kinek van meg? :>