Bélabátyó

Szülinap

and tagged , , , , , , , , .
Mit képzel Koppány?!

Szülinap - Bélabátyó

40 Comments

 1. majjom says:

  Lesz majd vicces?

 2. bb says:

  Ennél van lejjebb? Amúgy nagyon tetszik a tagek között a “nácigeci”, így sikeresen elértétek azt, hogy már bánom a több évnyi Kretén Magazin előfizetéssel együtt a dedikált Párkocka könyvet is. Bár gondolom úgy is leszarjátok.

 3. l ember says:

  a nácigeci a Becstelen Brigantik egy jelenetében hangzik el olyan gyaloggalopposan

 4. Ernőke says:

  Akkor tőlem meg egy 10 pont, mert nekem bejön. Koppánykának boldog 12. születésnapot :)

 5. Ernőke says:

  Ja, még annyi, hogy Szlovákiában láttam árpádsávos autópályát. Egyik sáv fehéres, másik vöröses aszfaltból lett kiöntve. Nemtom mennyire volt ez tudatos, de az is jópofa.

 6. consti says:

  sajnos a legjobb szándékkal sem értem :S

 7. homer says:

  Süllyedünk!
  Mondta a színvonal, és meghalt.

 8. Méry says:

  Consti! Sok helyen a szülinapi tortán lévő gyertyák meggyújtása után szokás, hogy az ünnepelt kívánjon valamit. Ezt azonban a néphit szerint nem szabad elárulni a többieknek, mert akkor az nem fog teljesülni.

 9. Kim Ir Szen says:

  Mindig van lejjebb, csak ahhoz görgetni kell (vagy a kurzorral, vagy az egérrel).

 10. Wendriner Piroska says:

  Anya ég! Hát ez tényleg…

 11. kelekotya pereputty says:

  Az egö neni vicces.
  Hogy miert nem szabad kimondani, ahhoz nem vagyok eleg okos. Valaki megmagyarazza?

 12. Vipera says:

  Azonkívül, hogy szidja a senkinek sem ártó, ellenben sokaknak segítő gárdát, mit akar jelenteni ez? Meg miért nem szabad kimondania, hogy Szebb jövőt?

 13. Békemenet says:

  A hozzászólások színvonala süllyedt, amolyan igazi jobbosgeci szintre. Szebbmúltat!

 14. Facel Vega says:

  Mondjuk én sem értem a poént. Miért is veri tarkón a büszke apuka az ifjú 12 évest a “Szebb jövőt!” kifejezés miatt? Azt nem éppen az efféle zászlóégetéskor szokták skandálni? (Bizonyára elkerülte a figyelmemet a kuruc.info valamelyik újabb vezércikke, ezért le vagyok maradva egy brossúrával)

 15. Tyűhű says:

  A csík címe “Szülinap”. A szülinapkor az ünnepelt illető kíván valamit _gondolatban_, de ki nem mondja. Mert, ha kimondja, akkor nem válik valóra. De Koppányka kimondta. Ilyetén Szebb Jövőnk be nem teljesülhet. Ezért intelligens apukától kapott egy sallert.
  Szerintem átjön a lényeg, van benne humor is.
  A “nácigeci” csak azoknak sértő, akik valamilyen oknál fogva magukra veszik. A nácik a geci miatt, a gecik a lenácizás miatt lehetnek megsértve. Az Ignácokat megkövetjük.

 16. konoo says:

  Tyűhű – gyönyörű volt…

 17. Quad Damage says:

  Attól h az egyik oldal mocskolódik, még nem muszáj lesüllyedni annak a szintjére. Ha vki a “mocskosfradira” “mocskoslilák”-kal válaszol, akkor lesüllyedt a másik értelmi szintjére. Ezért gáz a nácigecizés. Teccikérteni?

 18. gonoszleszek says:

  “Az ignácokat megkövetjük” Na kérem, ezt tessen arany bötükkel márványba alapozni!! 😉

 19. gonoszleszek says:

  Bocsánat – természetesen: Ignácokat

 20. bb says:

  @Quad Damage: Ott a pont. A csík szempontjából totál irreleváns az a tag, de persze muszáj volt odarakni. Ez amúgy színtisztán kuruc.info szint, csak ott anitmagyarizmust és zsidóbűnözést használnak.
  A parkocka.info domain nevet mikor foglaljátok le amúgy? Lehetnétek egymás társoldalai, úgy is van mindkét oldalon hely egy plusz bannernek.

 21. Anonymous says:

  Jobbikos vagyok, de szerintem ez vicces!
  Azt bírom a Párkockában, hogy minden oldal megkapja a magáét. Mondjuk a jobboldaliak többet kapnak, de hát Kim Ir Szen vörös csillagos, lepődjünk meg, hogy nem kedveli az ellentétes oldalt? Ejj.

 22. DcNdrew says:

  Általában nem kedvelem a jobboldali gondolkodást, mert a valódi problémákat nem kezeli, helyette a tömeghangulat kielégítését célozza meg a már korábban sem működő megoldásaival. Ennek ellenére ez a poén nekem nem tetszett. Értem a poént, de nem vicces. Lehet, hogy túl komolyan veszem a problémát. :)

 23. mortibez says:

  A non-verbális dolgok a komolyak itten, A hetyke karlendítés, a boka-összecsattintás, az egészet lezáró saller és záróképként a zászlót lassan magára gyújtó, szenvedő anya. Ezt a szülinapos gyertyaelfújásos kívánságot nem vágom, talán mert zsidó vagyok.

 24. gonoszleszek says:

  @mortibez: Annyira nem ismerem kultúrátokat, hogy meg tudjam mondani, a nálatok meglévő “szülinapi szokások” melyike verbális és melyike non-verbális. De felteszem, hogy egy Efrajim Kishon-kaliberű atyátokfia meg tudná találni abban is az adekvát humort. Sőt, képes lenne multikulturálisan is élvezhető módon kifejezni azt.

 25. bendegúz says:

  Nem fekete az egyenruha! Meggyalázták a csendőrséget!

 26. gonoszleszek says:

  @bendegúz: de, fekete az – csak nem pervollal mosták… 😛

 27. akárki says:

  Nem lehet, hogy anyuka annak illusztrációja, hogy ez mennyire égő?

 28. kevinke says:

  hát ez jó szar volt. ne erőltessük ezt a politikai vonalat szerintem.

 29. azördög(nemalszik) says:

  bocsi “kevinke” de a bilinek minden szar… 😛

 30. Ingyombingyom says:

  “A “nácigeci” csak azoknak sértő, akik valamilyen oknál fogva magukra veszik. A nácik a geci miatt, a gecik a lenácizás miatt lehetnek megsértve. Az Ignácokat megkövetjük.”
  Pengeéles logika, helyettesítsük is be gyorsan valamilyen kevésbé polkorrekt jelzős szerkezettel, és bólogassunk okosan! (A náczi egy politikai nézet – Magyarországon, és a “demokráciákban” politikai meggyőződése miatt senkit sem lehet inzultálni. Külön szépségdíjas, hogy azokat (is) lenáczizzák, akiknek semmi közük a náczikhoz)

 31. Tyűhű says:

  Nem, nem az, a “náci” nem politikai nézet. Elszomorítasz.
  Ha az lenne, se Magyarországon, se egyéb demokráciákban nem lenne tiltva, és nem is lenne “inzultus” valakit lenácizni. Egy mondatodban két tökéletesen ellentmondó állítás. Csorba logika, fuss neki még egyszer.

 32. Kim Ir Szen says:

  Mennyi kis érzékeny szélsőséges lélek! Bezzeg ha gyűlölködni, kirekeszteni (buzizni, négerezni, cigányozni, zsidózni, stb.) kell, akkor mindjárt nem olyan kis szenzitív a sok minifűrer- meg a vonafatty-szerzet.
  (Tudom, én egy büdös komcsi vagyok. Na és?)

 33. ekszvájzed says:

  Aki itt, ma, ebben az országban gyűlölködik, azok momentán nem a gárdákok, meg a dzsobbikok, azok csak max. elbeszélgetnének már az illetékesekkek a tényekről is, mivel nem a rózsaszín cukorkákat kapkodják befele, ahogy azok, hanem a normális, élhető élet és körülményei nevében TILTAKOZNAK, az eszemadta polgári jogaik szellemében, ahogy azt elvileg egy civilizációban szokás, nem tudom, teccik-e hallani a finom különbségeket, ó, maga kis érzékeny, kimirszeni lélek …

  “Cigányozás”, “zsidózás”, “buzizás”, stb. momentán attól szok lenni, amit nevezettek és vakon védelmezőik napjainkra egyre nagyobb vehemenciával, és egyre szélesebb nyilvánosság előtt megengednek maguknak, nem mástól, s ez a magyarsággal, a néppel, az országgal szembeni engesztelhetetlen szembenállás, és a mára már minden szemérmetességet nélkülöző, nyílt ellenszenv. Olyasmi, ami a Föld egyetlen más, a nyugati kultúrához tartozott országában sem szokásos, azon területtel és lakóival kapcsolatban.

  DEBEZZEG az azonosulni vágyásban avatarnak választott kedves párttitkár elvtárs kicsiny világában aztán csak az emberirtás, meg az “átnevelés” ment anno, meg ma is, de a hozzá illő antipátia a terrorizálandókkal szemben aztán télleg, nem volt egy szál se … Csak úgy lehetett mindazt megtenni, amit, nyilván, a mindenféle nemnáci-nemfasiszta-nemnemzeti, s más nemcsúnya gondolatok által vezéreltek részéről, kezdve akár még a cári család (apa + anya + 3 lány + 1 kisfiú) felszecskázását is, még akár 1918-ból, az erre rendelt “internacionalista” Cseka-brigád által. Nemde, csupa virágkoszorús, emberiségért égő szívű, igazságos, meg demokratikus humánum nevében.

  Hogy vitték ekkora tökélyre azt a komcsik, meg a legédesebb tesóik, a libbancsok, hogy lassan már 90 év óta mindenféle, a mai híveik szemében ezek szerint tetten érhető gyűlölet nélkül százmilliókat irtogattak halomra, a világnak több mint a háromnegyedén, csak úgy, na, az a művészet, kérem, s nem a párTkocka. Egyszóval sértődjél meg te, ha magadra veszed, hogy másoknak mewg az nem tetszik, ha bevett mantrák, és propaganda-klisék értelmében állnak neki gyalázni őket. Mert mára már egész seregnyi propaganda- és gyűlölet vakította, s a mindenféle kimirszenelvtársak által is alaposan beetetett ember kántálja rájuk, kintről és bentről egyaránt, éjjel-nappal, és közben befogott füllel-szemmel-orral azt, hogy “nyilas-fasiszta-náci” …

 34. akárki says:

  @XVZ … van igazad… csak minek? 😛

 35. azördög(nemalszik) says:

  …nemelehetnee: a megélhetési bűnözés kifejezése mellé a megélhetési nácizást is bevezetni…?

 36. Sracc says:

  XJZ te elmeroggyant nyilas szarcsimbók, ugyanazt hajtogatod, mint szintén elmeroggyant, rablógyilkos nagyapáitok, akik kirabolták majd deportálták a magyar zsidóságot ugyanezekkel az “érvekkel”. azokat küldtétek a halálba, akik letettek vmit az asztalra. mert ti csak gyávaságot, irigységet, gyűlölködést tudtok felmutatni elég régóta.

 37. azördög(nemalszik) says:

  Sracc – Te is megélhetési vagy?

 38. Kim Ir Szen says:

  Unsympathy for the devil

 39. sirvarohog says:

  Milyen melyen szomoru es mennyire mulatsagos, mikor valaki tdja magarol, hogy magyar ellenes, hazaarulo naci, de megsertodik mikor raagattjak a cimket…
  A szelsojobb 100%-arol lehet elmondani, hogy bunozo. Ennyire jol senki sem teljesit