Bélabátyó

Paralimpia

and tagged , , , , , , .
Nem lehet azt mondani, hogy a magyar sportra rájárna a rúd mostanában.

Paralimpia - Bélabátyó

11 Comments

 1. ex says:

  😀 😀 ez jó lett!

 2. Aldebaran says:

  Ez (sajnos) nem vicc, valóság :-(

 3. Maestro says:

  No ez az, amit soha sem rajzolnék meg. Ez szégyen….kedves bátyó !

 4. Kim Ir Szen says:

  Már miért lenne szégyen? Szégyellje magát az a hivatal, amelyik nem biztosítja az akadálymentes közlekedést mozgássérült embertársainknak.

 5. Imurai says:

  Mint mozgássérült, egyetértek Bélabátyó és Kim Ir Szen szavaival! ivatal felirat lehetne hangsúlyosabb… ajánlom a Humanitás magazin rajzait, azok elkapják a mondandót)

 6. Botosjeti says:

  Vajon melyik sportoló fogja majd megköszönni ezt a fajta lehetőséget az edzésre? :) Ez nem szégyen hanem figyelemfelhívás a szégyellnivalóra, kulturált és vicces formában. Nekem tetszik! :)

 7. Kim Ir Szen says:

  Hát, Dluho bácsinak (Maestro) sem a rajzzal van baja valójában, hanem velünk.

 8. Patro says:

  :) Tetszik.
  A humor értését is tanulni kell, és van, akinek ez nehezebben megy. Van aki reflexből utasítja el ezt a témát, de nem értem miért. Béla bátyó a hivatalt, a bürokráciát karikírozza, nem a kerekesszékeseket! Ezt azért talán nem olyan nehéz észrevenni.
  Aki személyesen ismeri Béla bátyót, az tudja, hogy ő sohasem bántaná a szegényeket, elesetteket.
  HIszen ő is az, mert karikaturista. 😀 😀

  Szóval jó lett. Csak így tovább.

 9. lazov says:

  Telitalálat lett (még ha jómagam Egyéb városban élek is, ahol a kerekesszékesek minden hivatalt, üzletet és közintézményt látogatni tudnak – de ez nem mindenhol van így).

 10. dubh says:

  Igen, a hőbörgő félreértett valamit…
  Nagyon eltalált rajz, az egyik legjobb, amit láttam e témában, és szerintem több ilyen kéne, hogy felhívják a figyelmet a problémára. Nem csak konkrétan a kerekesszékesek akadálymentes közlekedésének, hanem minden hátrányos helyzetű “hátráltatásának” problémájára. Túl sok intézményt nem zavar, még beszélni se hajlandóak róla, pedig előírás és pályázatok is vannak rá – de a pénz mindig másra kell (divat pl az emlékművek állítgatása)